Cajunrijst met gehakt en varkenslever

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kp amerikaanse rijst (lange korrel) 200 gm varkenslever 400 gm gemengd gehakt 2 eetlepel(s) olie 1 paprika 2 uien 3 stengels bleekselderij 1 eetlepel(s) bloem 1 peper, zout, cayennepeper 1 een bosje jonge ui Kook de rijst in 20 minuten in 2 kopjes water gaar. Snijd de lever in stukjes en bak die samen met het gehakt in de hete olie. Voeg de in stukjes gesneden groenten toe. Roer de bloem erdoor, laat die even bruinen en roer er een kopje water door. Laat dit 30 minuten zachtjes stoven en breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Roer de rijst erdoor en garneer met stukjes jonge ui. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712663,Kalorio

Cajunrijst met gehakt en varkenslever is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenslever Met Marjolein
0-10 min -
Bekijk recept
Varkenslever Van De Burgervrouw
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslever Met Gebakken Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslever In Speciale Saus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken Cajunrijst
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept