1 1/2 kg rundstoofvlees 80 gm boter 1 peper uit de molen, zout 1 cayennepeper 100 deciliter passievruchtennectar (maracuja) 100 deciliter ananassap (ongezoet) 100 gm cream of coconut (uit blik) 400 gm langkorrelrijst 1 grote of 2 kleine mango's 1 een bosje jonge uitjes 1 de geraspte schil van 1/2 limoen 3 eetlepel(s) limoensap 1 een bosje bieslook Snijd het vlees in blokjes en bak het aan alle kanten in de hete boter bruin. Kruid het met peper, zout en cayennepeper. Roer de maracuja, het ananassap en de kokoscrEme erdoor, leg het deksel op de pan en laat alles anderhalf uur zachtjes stoven. Breng intussen de rijst in dubbel zoveel water aan de kook. Leg het deksel op de pan en draai het vuur uit. Laat de rijst nog 20 minuten stomen zonder het deksel te lichten. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de uitjes in ringen. Voeg de mango's en de uitjes 10 minuten voor het einde van de gaartijd bij het vlees en breng op smaak met limoenschil en -sap, peper en zout. Bestrooi met gehakte bieslook. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :