Cha shao varkensvlees

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg varkensfilet 2 eetlepel(s) pinda-olie 2 eetlepel(s) honing 1 voor de marinade: 4 eetlepel(s) sojasaus 1 eetlepel(s) suiker 2 eetlepel(s) sherry 1/4 theelepel(s) peper 1/4 theelepel(s) kaneelpoeder 1 uitgeperst teentje knoflook 1/2 theelepel(s) zout 1/2 theelepel(s) ve-tsin 1/4 theelepel(s) gemengde kruiden Snijd het varkensvlees in reepjes van 15 cm lang, 3 cm breed en 2 1/2 cm dik. Meng de ingredi‰nten voor de marinade; doe het vlees erin en marineer 2 uur; draai het vlees elk kwartier. Verwarm de oven voor op 220gr. C. Haal het vlees uit de marinade en rooster het vlees 12 minuten in de oven. Borstel het vlees in met marinade en pinda-olie (of sesamolie) en rooster op 180gr. C 10 minuten. Smeer honing op het vlees en rooster het nog eens 5 minuten. Snijd het vlees in reepjes van 1/2 cm en dien op met mosterd-dip of soja-chili dip. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712673,Kalorio

Cha shao varkensvlees is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken Garnalen A La Plancha
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese Loempia's (Cha Gio)
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Cha Siu *
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cha Gio
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept