1 kg varkensfilet 2 eetlepel(s) pinda-olie 2 eetlepel(s) honing 1 voor de marinade: 4 eetlepel(s) sojasaus 1 eetlepel(s) suiker 2 eetlepel(s) sherry 1/4 theelepel(s) peper 1/4 theelepel(s) kaneelpoeder 1 uitgeperst teentje knoflook 1/2 theelepel(s) zout 1/2 theelepel(s) ve-tsin 1/4 theelepel(s) gemengde kruiden Snijd het varkensvlees in reepjes van 15 cm lang, 3 cm breed en 2 1/2 cm dik. Meng de ingredi‰nten voor de marinade; doe het vlees erin en marineer 2 uur; draai het vlees elk kwartier. Verwarm de oven voor op 220gr. C. Haal het vlees uit de marinade en rooster het vlees 12 minuten in de oven. Borstel het vlees in met marinade en pinda-olie (of sesamolie) en rooster op 180gr. C 10 minuten. Smeer honing op het vlees en rooster het nog eens 5 minuten. Snijd het vlees in reepjes van 1/2 cm en dien op met mosterd-dip of soja-chili dip. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2