Chili con carne ii

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 gesnipperde uien 5 fijngehakte teentjes knoflook 3 eetlepel(s) olie 400 gm half-om-half gehakt 2 theelepel(s) oregano 1 gele en 1 rode paprika in reepjes 3 eetlepel(s) jalapenopepers (uit een potje) 2 eetlepels bloem 1 theelepel(s) gemalen komijn (djinten) 300 deciliter vleesbouillon (van tablet) 2 blikken rode kidneybonen 1 peper, zout 3 eetlepel(s) fijngehakte peterselie en/of koria; nder Fruit de uien met de knoflook in de olie in een braadpan enkele minuten, zonder dat ze kleuren. Voeg het gehakt toe en bak het op een hoog vuur snel rul. Voeg de oregano, de paprika's en de peper toe en fruit alles nog enkele minuten. Bestrooi met peterselie en/of koriander. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712679,Kalorio

Chili con carne ii is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept