Chili con carne iii

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepel(s) reuzel of olie 2 kleingesneden uien 2 uitgeperste teentjes knoflook 750 gm mager rundergehakt 1 bl ontvelde tomaten (ca. 225 gr) 4 eetlepel(s) tomatenpuree 1 laurierblad 1 theelepel(s) gedroogde oregano 1 theelepel(s) gemalen komijn 1 eetlepel(s) chilipoeder 1 ms cayennepeper of enkele druppels ta; basco 1/2 liter runderbouillon 1 zout 500 gm gekookte en uitgelekte bruine bone; n Verhit de reuzel of olie in een grote pan en fruit hierin de kleingesneden uien en de knoflook 3 minuten. Voeg het gehakt toe en braad dit onder voortdurend omscheppen tot het rul en lichtbruin is. Voeg de tomaten met het sap, de tomatenpuree, het laurierblad, de oregano, de komijn, het chilipoeder, de cayennepeper, de bouillon en wat zout toe. Roer alles goed door elkaar en breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag, leg de deksel op de pan en laat het 45 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de bruine bonen toe en roer die door de gehaktsaus. Laat de Chili con carne door en door warm worden en serveer het gerecht onmiddellijk. Geef er tortilla's en een groene salade bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712680,Kalorio

Chili con carne iii is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde makreel met gebakken druiven en dragon
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bakkeljauw Kroket III
0 min
Bekijk recept
Nagemaakte Kentucky Fried Chicken Iii
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kippesoep iii
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept