1 small spaans pepertje 750 gr rundertartaar 2 eetlepels chilisaus 1 eetlepel(s) fijngehakte peterselie 1 gesnipperde ui 1 eetlepel(s) olijfolie 1 bl tomaatblokjes (400 gr) 1 eetlepel(s) bruine suiker 2 theelepel(s) geraspte mierikswortel 1 citroensap 1 zout, peper Hak het pepertje fijn en verwijder de zaadjes. Vermeng de tartaar met de fijngehakte peper, de chilisaus en de peterselie en vorm er ca. 8 hamburgers van. Bak de ui in de olie ca. 5 minuten, voeg de tomaatblokjes met hun sap toe en laat de saus ca. 15 minuten zonder deksel inkoken. Voeg de bruine suiker, de mierikswortel, het citroensap, zout en peper toe en laat de saus nog ca. 10 minuten inkoken en daarna afkoelen. Rooster de Chiliburgers op de barbecue 10-15 minuten; keer ze halverwege. Geef de mierikswortelrelish er apart bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :