3 eetlepel(s) zonnebloemolie 1 ui 2 teentjes knoflook 1 rode spaanse peper 35 gm gemberwortel 250 gm gemengde groenten 100 gm sperziebonen 50 gm tauge 50 gm bamboespruiten 300 deciliter groentebouillon 1 1/2 eetlepel(s) sojasaus 1 1/2 eetlepel(s) allesbinder 4 eieren Snipper de ui grof. Snipper de ui grof en de knoflook fijn. Snijd de Spaanse peper en de gemberwortel in ragfijne reepjes. Breek de sperzieboontjes in stukjes van ca. 5 cm. Snijd de bamboespruiten en reepjes. Kook de eieren 7 minuten en snijd ze met een eiersnijder in plakjes. Laat de olie door een hete wok 'walsen` en fruit daarna de ui 2 minuten. Voeg de knoflook, rode peper en gemberwortel toe en laat dit alles nog 2 minuten fruiten. Schep er daarna alle groenten door en laat alles, onder voortdurend omschep- pen, 2 minuten bakken. Doe er de hete bouillon en de sojasaus bij en laat het weer 2 minuten koken. Temper daarna de warmtebron en laat alles 2 minuten sudderen. Voeg zout naar smaak toe. Voeg nu de allesbinder toe (let op de gebruiksaanwijzing) en roer het gerecht krachtig door. Verdeel het gerecht over diepe borden en leg de plakjes ei erop. Geef er witte rijst en atjar bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2