Costolette farcite (kalfskoteletten met kaasvulling)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 dikke kalfskoteletten zonder vetra; nd 100 gm fontina of bel paese kaas, in 4 pl; akken 2 eetlepel(s) gescheurde basilicum 1 grote teen knoflook uit de knijper 1 zout, zwarte peper 4 eetlepel(s) olijfolie Steek een scherp puntig mes horizontaal in de vleeskant van elke kotelet, snijd een deel van deze open en maak er een diepe holte in. Duw in elke holte een plak kaas. Vermeng de basilicum, met de knoflookpuree en een beetje zout en peper naar smaak en verdeel dit mengsel over de kaas. Bestrijk de koteletten aan weerskanten met olijfolie. Rooster ze 5 minuten per kant op de ingevette spijlen van een voorverwarmde barbecue. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

5.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712697,Kalorio

Costolette farcite (kalfskoteletten met kaasvulling) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tortellini met gestoofde radijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Costolette D`Agnello Con Pesto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Costolette Di Maiale Alla Modenese
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Costolette Alla Milanese
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Costolette farcite (kalfskoteletten met kaasvulling)
Bekijk recept