2 courgettes 200 gm champignons 2 eetlepel(s) citroensap 2 rode paprika's 300 gm rundergehakt 1 zout, peper 1 cayennepeper 2 theelepel(s) kerriepoeder 1 theelepel(s) gedroogde oregano 3 eetlepel(s) olie 1 extra nodig: metalen of houten spi; esen, barbecue of grill Snijd de courgettes in plakjes van 1 1/2 cm. Besprenkel de champignons en courgetteplakjes met citroensap. Snijd de paprika in stukjes van 3 x 3 cm. Vermeng het gehakt met zout, cayennepeper, kerriepoeder en oregano en draai van het gehaktmengsel balletjes van 3 cm doorsnede. Rijg de courgettes, champignons, paprikastukjes en gehaktballetjes om en om aan spiesen, bestrijk de spiesen met olie en rooster ze op de barbecue of onder de hete grill onder regelmatig draaien ca. 10 minuten. Serveer de spiesen met gepofte aardappel en crème fraîche. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :