250 gm hollandse garnalen 1 mango 2 stengels bleekselderij 1 eetlepel(s) versgehakte bieslook (of uit de di; epvries van darégal) ----LIMOENDRESSING---- 1 bekertje (125 ml) crème fraïche 2 eetlepel(s) mayonaise 2 eetlepel(s) limoensap 1 eetlepel(s) droge sherry of witte wijn 1 versgemalen peper 1 blaadjes (veld)sla 1 plakjes citroen Schil de mango. Halveer de vrucht, verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de stengels bleekselderij in smalle boogjes. Schep de mango, bleekselderij en bieslook door de Hollandse garnalen. Meng voor de dressing crème fraïche, mayonaise, limoensap, sherry en versgemalen peper. Schik de blaadjes sla in coupes. Schep de dressing luchtig door de garnalencocktail, verdeel deze over de sla en gameer met plakjes citroen. Tip: Vervang mango door meloen, nectarine of perzik. 269 kCal/ 1121 kj p.p. Bron: Tijd voor Vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :
9.0
5.2002 :Fingerprint : 26450889,459713014,Kalorio
Garnalencocktail met mango en limoendressing is een recept van De Virtuele Keuken