Garnalenroomsoep met sherry

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 boter (20 gram) 1 bloem (20 gram) 800 ml visbouillon 1 garnaal (100 gram) 100 ml room 2 eetlepel(s) dille, verse, gehakte 1 eierdooier, losgeklopte 1 eetlepel(s) sherry ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 01.0;



4.02
Voorbereiding
stijd: 13 minuten
Voorbereiding
stijd: 7 minuten Benodigde materialen: een soeppan.
Voorbereiding
swijze Neem bij voorkeur gekruide visbouillon. Verhit de visbouillon. Smelt boter en bloem in een soeppan en giet hier al roerend de hete visbouillon bij en laat de soep vijf minuten zachtjes koken. Voeg dan garnalen, room en dille toe en laat het geheel nog even doorwarmen. Klop van het vuur af de met de sherry losgeroerde eierdooier door de soep. Bron: Copyright receptenweb.nl :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0



4.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450889,459713015,Kalorio

Garnalenroomsoep met sherry is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept

Garnalenroomsoep Geparfumeerd Met Jenever
20-30 min -
Bekijk recept