4 sneetjes witbrood 2 eetlepel(s) olijfolie 2 eieren 75 ml slagroom 2 eetlepel(s) droge vermouth 1/2 eetlepel(s) (diepvries)dille 1 zout, peper 150 gm garnalen 100 gm boerenkaas 100 gm veldsla Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd de korstjes van het brood en rol de sneetjes dun uit. Bestrijk de sneetjes aan de ene kant met olijfolie en druk elk sneetje met de oliekant in een eenpersoonstaartvormpje van circa 10 cm doorsnede. Klop de eieren los met de slagroom, vermouth, dille en zout en peper naar smaak toe. Schep de garnalen erdoor. Verdeel dit mengsel over de taartvormpjes. Snijd de korstjes van de Boerenkaas en snijd de kaas in vier plakken. Leg op elk taartje een plak Boerenkaas. Bak de taartjes in de oven in circa 20-25 minuten mooi goudbruin en gaar. Wip de taartjes uit de vormpjes en zet ze op vier bordjes. Verdeel de sla eromheen.Voorbereiding stijd: circa 40 minuten Per portie: 1520 kJ / 360 kcal, 17 g eiwit, 26 g vet, 15 g koolhydraten Bron: Mailinglist De Heksenketel :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 17.11.2002 :Fingerprint : 26450889,459713016,Kalorio