Gevulde ossestaartsoep

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 bl heldere ossestaartsoep (inh. 400; ml) 1 bl kidneybonen in chilisaus (inh. 400; g) 1 ui 1 rode paprika 1 groene paprika 100 gm rundergehakt 1 zout 1 peper 2 eetlepel(s) fijngesneden peterselie Ossestaartsoep volgens beschrijving op blik langzaam verwarmen. Helft van kidneybonen in chilisaus aparthouden. Rest van bonen met vocht door soep roeren en meewarmen. ui, rode paprika en groene paprika in stukjes snijden en aan soep toevoegen. Van rundergehakt met zout en peper kleine soepballetjes draaien. Soepballetjes en rest van kidneybonen aan soep toevoegen en nog ± 7 min. zachtjes verwarmen. Met fijngesneden peterselie serveren. Lekker met rozemarijnbroodstengels of Indiaas naanbrood. voedingswaarde : 360 kcal. p.p. bereidingstijd : 20 minuten bron : Lekker lijnen gids [bij Tip Culinair januari 1997] :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

2.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459713025,Kalorio

Gevulde ossestaartsoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ossestaartsoep Met Groenten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere Ossestaartsoep Met Basilicum-Melba'S
20-30 min -
Bekijk recept
Ossestaartsoep
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossestaartsoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept