Gevulde paprika met spaghetti

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 paprika's 100 gm bruine spaghetti 4 tomaten 1 weinig zout 1 geknipte bieslook 50 gm geraspte oude leidsche 20plus kaas ----VOOR DE SAUS---- 1/4 liter water 4 tomaten 1 rozemarijn 1 weinig zout 1 eetlepel(s) bloem Snijd het kapje van de paprika's, verwijder zaad en zaadlijsten. Leg de paprika's 5 minuten in kokend water, laat ze uitlekken. Ontvel de tomaten, snijd deze in vieren. Kook de spaghetti in ruim water met weinig zout. Giet af en vermeng deze met de ontvelde tomaten, weinig zout, bieslook, en geraspte kaas. Vul hiermee de paprika's en houd deze warm. Voor de saus: breng het water aan de kook. Ontvel de tomaten, leg ze in het water met een paar draadjes rozemarijn en weinig zout en laat deze 10 minuten koken. Bind de saus met aangelengde bloem, en schenk deze over de paprika's. Bron: Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

28.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459713027,Kalorio

Gevulde paprika met spaghetti is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept