30 gm gedroogde chinese paddestoelen 1 pot gevogeltefond 100 gm kipfilet 100 gm varkensschnitzel 100 gm noorse garnalen 100 gm bamboescheuten (blik) 100 gm spinazieblaadjes 100 gm tahoe 1 eetlepel(s) lichte sojasaus 2 eieren 2 theelepel(s) aardappelzetmeel of ma‹zena 1 peper, zout 1 bosuigroen 1 kroepoek Maak de paddestoelen schoon en week ze. Vul de pot gevogeltefond aan tot 1 liter en breng dit aan de kook. Voeg de in dunne repen gesneden kipfilet, de in dunne repen gesneden varkensschnitzel en de garnalen toe en breng dit al roerend weer aan de kook. Voeg dan de in reepjes gesneden bamboescheuten, de spinazieblaadjes, de in blokjes gesneden tahoe en de sojasaus toe. Klop de eieren los en roer ze bij de soep. Bind de soep eventueel ietsje bij met het losgeroerd aardappelzetmeel of de ma‹zena. Roer een flinke draai peper, wat zout en gesnipperd bosuigroen door de soep en serveer met kroepoek. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :