Grönkalssoppa (zweedse boerenkoolsoep)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 blikje (3 dl) geconcentreerde gebo; nden kippensoep 1 kop melk 2 koppen kokend water 2 kippenbouillonblokjes 300 gm gehakte diepvries boerenkool, ontd; ooid 1 theelepel(s) zout 1/4 theelepel(s) peper e2 EL Gehakte peterselie 2 Hardgekookte eieren Doe de soep, melk en het kokende water, waarin de bouillonblokjes zijn opgelost, in een grote pan. Voeg de boerenkool toe. Giet alles over in een mixer en laat het een paar seconden op middelsnelheid draaien tot de boerenkool erg fijngehakt is, pureer niet. Giet alles terug in de pan en laat het 10 minuten zachtjes koken. Voeg zout en peper toe. Garneer met gehakte peterselie en in vieren gesneden hardgekookte eieren. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

2.1

2.2002 :Fingerprint : 26450889,459713034,Kalorio

Grönkalssoppa (zweedse boerenkoolsoep) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenkoolsoep met koolraap en rookworst
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane boerenkoolsoep
30 min-
Bekijk recept
Boerenkoolsoep met boerenkoolchips
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept