4.02Voorbereiding swijze Als u tomaten uit blik gebruikt, laat u ze eerst uitlekken, maar u bewaart het sap. Voor de macaroni kunt u bijvoorbeeld strikjesmacaroni (farfalline) gebruiken. In plaats van verse tomaten kunt u ook een blik gepelde tomaten nemen. Montignac-tip: in fase 1 geen crème fraîche gebruiken! Snijd de tomaten in kleine stukjes. Breng de kruidenbouillon aan de kook en kook de macaroni beetgaar. Voeg de tomatenstukjes toe en breng op smaak met zout en peper. Doe de soep in diepe kommen of borden en strooi er de fijngeknipte bieslook overheen. Montignac-tip: in fase 2 kunt u in het midden van elk bord, voordat u de bieslook eroverheen strooit, ook nog een toefje slagroom of crème fraîche plaatsen. De bieslook roert u dan door de stijfgeklopte slagroom of de crème fraîche. Deze garnering maakt de soep extra feestelijk. :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 0