2 uien 2 stengels bleekselderij 1 teen knoflook 50 ml olijfolie 600 gm tomaten 10 blaadjes verse mint 2 eieren 30 gm parmezaanse kaas 4 sneetjes witbrood 1 peper en zout Ontpel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Snij de ui in een fijne brunoise (fijn) en de bleekselderij in dunne reepjes. Bak de ui en de bleekselderij met de knoflook in de olie. Blus het geheel af met 1,5 liter kokend water en voeg de tomaten en de mint toe. Maak van bet brood dobbelsteentjes en bak ze even in olie (Croutons). Maak van de eleren en de geraspte kaas een mengsel en giet dit in een mengkom. Voeg bet ei~kaas mengsel in een keer aan de soep toe en blijf goed kloppen. Schenk nu de soep in koppen en voeg de broodcroutons toe. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :
3
0.1
0.2002 :Fingerprint : 26450889,459712908,Kalorio
Acquacotta (tomatengroentesoep met ei en kaas) is een recept van De Virtuele Keuken