1 kippenbouillontablet 75 gm fusilli 300 gm boerensoepgroenten 1 pkg gezeefde tomaten 1/2 small potje witte bonen 100 gm kipfilet (vleeswaar) in dikke plak; ken 1 eetlepel(s) groene pesto 50 gm geraspte parmezaanse kaas 8 sneetjes volkorenbroodVoorbereiding swijze: Breng 1/2 liter water aan de kook en los de bouillontablet hierin op. Voeg de fusilli en de boerensoepgroenten aan het water toe. Kook dit ongeveer 5 minuten. Voeg de gezeefde tomaten toe en de witte bonen. Kook het geheel nogmaals 5 minuten. Snij ondertussen de kipfilet in reepjes en roer de reepjes samen met de pesto door de soep. Voeg als de soep te dik is, nog wat water toe. Dien op met geraspte kaas en (geroosterd) volkorenbrood Serveertips: 400 kcal 26 g eiwit 8 g waarvan 3 g verzadigd vet 54 g koolhydraten Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :