250 gm kipfilet 1 eetlepel(s) zonnebloemolie 1 flesje maggi basis voor kippensoep 2 eetlepel(s) grove mosterd 1 deciliter slagroom 3 eetlepel(s) gesnipperde bieslook ca. 25 minutenVoorbereiding : Snipperde schoongemaakte ui fijn en snijd de kip in blokjes. Verhit de olie en fruit de de ui. Voeg de Basis voor Kippensoep, 1 3/4 liter water, de kip en 2 eetlepels mosterd toe. Laat de soep ca. 15 minuten zachtjes koken. Afwerking: Roer voor het opdienen de slagroom en de bieslook erdoor. Voeg eventueel naar smaak meer mosterd toe. Strooi, als de soep niet in een keer opgaat, de bieslook over de opgeschepte borden. Tip: Bind de soep met Maggi Soepenbinder. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :