Mosterd-kippensoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm kipfilet 1 eetlepel(s) zonnebloemolie 1 flesje maggi basis voor kippensoep 2 eetlepel(s) grove mosterd 1 deciliter slagroom 3 eetlepel(s) gesnipperde bieslook ca. 25 minuten
Voorbereiding
: Snipperde schoongemaakte ui fijn en snijd de kip in blokjes. Verhit de olie en fruit de de ui. Voeg de Basis voor Kippensoep, 1 3/4 liter water, de kip en 2 eetlepels mosterd toe. Laat de soep ca. 15 minuten zachtjes koken. Afwerking: Roer voor het opdienen de slagroom en de bieslook erdoor. Voeg eventueel naar smaak meer mosterd toe. Strooi, als de soep niet in een keer opgaat, de bieslook over de opgeschepte borden. Tip: Bind de soep met Maggi Soepenbinder. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459713075,Kalorio

Mosterd-kippensoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept