2 rode paprika's 4 eetlepel(s) gembersiroop (evt. uit potje gembe; r) 200 ml droge witte wijn 1/2 bakje rucola (a 30 g) 1 peper 250 gm verse geitenkaas (chèvre de bellay; ) Bereiden: Paprika's wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. In koekenpan gembersiroop en witte wijn verhitten. Paprikareepjes erin leggen en in ca. 10 minuten afgedekt zacht laten worden. Paprika uit pan scheppen en achtergebleven kookvocht In ca. 4 minuten op hoog vuur inkoken. Intussen rucola fijnhakken. Saus op smaak brengen met peper. Reepjes paprika in saus terugleggen. Geitenkaas in 4 stukken verdelen. Met natte handen van geitenkaas 4 bolletjes rollen. Bolletjes door rucola rollen en platdrukken. Geitenkaasjes op midden van bordjes leggen, paprikareepjes met saus erover scheppen. Bereiden: ca. 20 minuten Prijs p.p.: f 4,00, €1,80 Bevat per eenpersoonsportie: 265 kilocalorieên eiwit 12g vet 15g koolhydraten 15g Wijncategorie: 2 Erchart Cafayate Torrontés Bron: Allerhande 11-2001 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :
9.0
5.2002 :Fingerprint : 26450889,459713087,Kalorio
Paprika in gembersaus op geitenkaas is een recept van De Virtuele Keuken