Pittige wortel-pastinaaksoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

225 gm wortelen, gehakt 450 gm pastinaak 1 ui, gehakt 2 eetlepel(s) olijfolie 1 eetlepel(s) kerriepoeder 350 ml groentebouillon of water 300 ml sojamelk of biologische melk 1 theelepel(s) zeezout 2 theelepel(s) komijnzaad ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk*

29.0;



3.02 Als de wortelen en pastinaak biologisch zijn, hoeft u ze niet te schillen, schrob ze schoon. Snijd de pastinaken in tweeen en verwijder de houtige kern. Snijd de wortelen en pastinaken in even groten stukken. Verhit de olie in een zware hapjespan, voeg de groenten toe en roer tot ze met olie bedekt zijn. Voeg het kerriepoeder toe en roerbak 1 minuut. Roer de groentebouillon en de melk erdoor en voeg naar smaak zout toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 20 minuten zachtjes koken, of roer tot de groenten gaar zijn. Pureer het in de keukenmachine tot een glad mengsel. Rooster de komijnzaadjes zachtjes en onder voortdurend roeren in een koekenpan zonder olie. Gebruik de zaadjes als garnering. Deze soep kan ook worden gemaakt met pompoen ipv wortel en ook met elk ander mengsel van wortelgroenten. :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK*

29.0



3.02 von :Letzte Aender. :

5.0

4.2002 :Fingerprint : 26450889,459713097,Kalorio

Pittige wortel-pastinaaksoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pastinaaksoep met kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep met witte bonen
65 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept