Appel-pastinaak-wortelsoep

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 eetlepel(s) boter 300 gm pastinaak in blokjes van 1 cm 200 gm wortels in blokjes van 1 cm 2 appels in kleine stukjes 500 deciliter groentebouillon 1 theelepel(s) verse salie fijngesneden 1 eetlepel(s) verse peterselie fijngesneden 1 zout en peper naar smaak Smelt de boter in een pan met dikke boter en bak de pastinaak, wortels en appels. Goed roeren zodat ze aan alle kanten met boter worden bedekt. Doe het deksel op de pan, draai het vuur laag en laat het 10 tot 15 minuten zachtjes koken, totdat het vocht van de appels vrij is gekomen. Regelmatig roeren. Voeg bouillon, salie, peterselie, zout en peper. Aan de kook brengen en 30 minuten zachtjes laten koken of tot de pastinaak helemaal gaar is. Soep met de staafmixer glad maken en opdienen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712913,Kalorio

Appel-pastinaak-wortelsoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knaloranje wortelsoep
30 min-
Bekijk recept
Pittige wortelsoep
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en rode curry
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept