500 gm rundersoepvlees 2 uien 1 prei 1 rode paprika 1 teentje knoflook 4 takjes peterselie 1 eetlepel(s) tomatenpuree 1 laurierblaadje 1 theelepel(s) tijm 2 tomaten 1 paar blaadjes ijsbergsla Breng het soepvlees in 1 1/2 liter water aan de kook. Schil de uien. Hak de uien, de prei en de paprika fijn. Schuim de bouillon geregeld af. Voeg de paprika, de uien, de prei, de ongepelde knoflook, peterselie, tijm, laurier en de tomatenpuree toe. Laat dit circa 4 uur trekken op laag vuur. Zeef nu alles boven een andere pan door een vochtige theedoek die u in een vergiet legt. Pel nu na in heet water gedompeld te zijn de twee tomaten en snijd het vruchtvlees in zeer kleine stukjes. Ook de ijsbergsla snijdt u in flinter dunne reepjes. Verhit de soep en zorg voor verwarmde borden. Giet de soep over de in het bord gelegde stukjes tomaat en de reepjes ijsbergsla. Serveren met geroosterd brood en kruidenboter. Recipe by MIsterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :