1 kleine ui 25 gm boter 25 gm bloem 1 deciliter visbouillon van tablet 1 deciliter melk 1/2 deciliter koffieroom 250 gm gepelde garnalen 1 zout 1 peper 1 nootmuskaat 4 eetlepel(s) paneermeel 1 eetlepel(s) fljngehakte peterselieVoorbereiding stijd: circa 5 minutenVoorbereiding stijd: circa 10 minuten Pel de ui en snipper hem fijn. Smelt de boter in een glazen litermaat onafgedekt in circa l minuut op de hoogste stand en schep de ui erdoor. Fruit de ui onafgedekt 2-3 minuten op de hoogste stand glazig. Roer de bloem door de gefruite ui en schenk de melk en de koffieroom erop. Breng het vocht afgedekt in 2-3 minuten op de hoogste stand aan de kook. Roer de vaste bestanddelen met een houten lepel van de bodem en de rand van de litermaat los en roer de saus met een garde glad. Schep de garnalen door de saus en breng de ragout op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Verdeel de ragout over 4 schelpen. Vermeng het paneermeel met de fijngehakte peterselie en strooi dit over de vier gevulde schelpjes. Verwarm de schelpjes met garnalenragout onafgedekt 3- 5 minuten op 70% van het vermogen tot ze door en door warm zijn. Tip: Heeft u een combinatie-magnetron met grill, vet de schelpjes dan voor het vullen in, leg na het vullen kleine klontjes boter op het paneermeel en zet de schelpjes kort onder het hete grill-element tot een mooi bruin korstje is gevormd. Recipe by Koken met de magnetron :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :