2 hard gekookte eieren, in plakken 1 vers gemalen zwarte peper 2 ons blikansjovisfilet op olie, uit; gelekt 15 gm gehakte peterselie 10 gm gehakt vers korianderblad 50 gm uitgelekte kappertjes 1 ons zwarte olijven, gehalveerd, on; tpit 1 sap van 1 citroen 100 ml olijfolie Schik de plakken ei op een ronde platte schaal en bestrooi ze licht met peper. Dep de uitgelekte ansjovis goed af met keukenpapier en ontzout ze met wat melk. Dep ze weer goed droog en schik ze in het rond over de plakken ei. Bestrooi ze met peterselie en koriander. Verdeel de kappertjes en de olijven erover. Besprenkel de salade met citroensap en olijfolie. Geef vier kleine bordjes erbij. bron : Gerechten uit Noord- and Centraal-Afrika / Hugh Jans :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 15.01.2003 :Fingerprint : 26450889,459713123,Kalorio