1 pot runderbouillon met vlees (340; ml, ah) 1 zak aardappelblokjes (450 g, celav; ita) 2 zakjes boerensoepgroente (a 250 g,; ah) 1 blikje tomatenpuree (140 g) 2 blikjes ah soepballetjes (a 120 g) 1 zout 1 peper 1 bruin stokbrood Bereiden: Bouillon verdunnen volgens gebruiksaanwijzing en aan de kook brengen. Aardappelblokjes toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes koken. Soepgroenten toevoegen en ca. 10 minuten koken. Tomatenpuree en balletjes door soep roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met stokbrood.Voorbereiding stijd: ca. 30 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 560 kilocalorie‰n eiwit 27 g vet 12 g koolhydraten 85 g WIJNCATEGORIE: 6 Ros‚wijnen Chateau La Gordonne Ros‚ Recipe by AH Receptkaart, week 42/43 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2