Sopa de lima (tomaten-limoensoep)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 eetlepel(s) plantaardige olie 1 grote ui fijngesneden 4 teen knoflook geperst 1 snuf zout 2 spaanse pepers ontzaad, fijngesned; en 1 theelepel(s) gemalen karwijzaad 1/2 theelepel(s) oregano 2 blik (400 ml) gehakte tomaten 7 deciliter groentebouillon 75 ml vers limoensap of 75 ml vers citroensap 1 zout naar smaak Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem. Fruit hierin de ui met knoflook en wat zout tot ze begint te bruinen. Voeg pepers, karwij en oregano toe en laat het nog een minuutje bakken. Voeg tomaat en bouillon en breng het aan de kook. Laat de soep ong. 15 minuten zachtjes pruttelen. Af en toe roeren. Voeg limoensap toe en evt. meer zout naar smaak. Opdienen met tortilla chips. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459713133,Kalorio

Sopa de lima (tomaten-limoensoep) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige linzen-limoensoep recept
Bekijk recept
Limoensoep Met Kip
10-20 min -
Bekijk recept
Limoensoep Met Kip
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Limoensoep Met Gerookte Zalm
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sopa com hortelã fresca - Broodsoep met verse munt
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sopa De Ajo (Knoflooksoep Uit Japan)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sopa De Hongas
20-30 min -
Bekijk recept
Sopa De Ebóbora (Pompoensoep)
20-30 min -
Bekijk recept