250 ml tomatensap 1 gesnipperde ui 2 theelepel(s) dieetmargarine 1 fijngesneden staaf bleekselderij 100 gm geraspte wortel 2 theelepel(s) bloem 1/2 bouillontablet 1 peper 50 ml sherry(hoeft niet perse) 150 ml magere melk 2 1/2 eetlepel(s) magere melkpoederVoorbereiding : Zorg dat alle ingredienten gesneden zijn.Voorbereiding swijze: Fruit de ui in de margarine, voeg bleekselderij en wortel toe en laat de groenten even smoren. Roer de bloem er doorheen en voeg dan al roerende tomatensap toe en laat de soep binden . Voeg de bouillontablet erbij en maak op smaak met peper. Voeg eventueel de sherry toe en laat de soep nog een paar minuten koken. Meng de melk met het melkpoeder , voeg dit bij de soep en laat op een zacht vuur even warm worden.(laat niet meer koken) :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459713147,Kalorio