Tomatensoep met pesto en basilicum

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 flesje maggi basis voor tomaten-cr; èmesoep 1 theelepel(s) gedroogde basilicum 1 eetlepel(s) rode pesto 1 zakje maggi soepenbinder ca. 15 minuten
Voorbereiding
: Schenk het flesje Basis voor Tomaten-crèmesoep met 1,5 liter water en de basilicum in een pan. Breng de soep aan de kook en laat hem 10 minuten zachtjes doorkoken. Roer de pesto en de Soepenbinder erdoor en laat de soep binden. Tip: Laat 250 gram fijngesneden Italiaanse groentemix in de soep beetgaar worden. Zet een bakje (versgeraspte) Parmezaanse kaas op tafel. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459713154,Kalorio

Tomatensoep met pesto en basilicum is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept