Bereiding
4 tomaten 4 eieren 30 gm kaas (gemalen) 1 takje tijm 1 takje oregano 80 gm noordzeegarnaal (gepeld) 20 gm boter (roomboter) 1 peper 1 zout 4 sneetjes wittebrood
Voorbereiding Voor dit recept kunnen best mooie grote vleestomaten worden genomen. Het bovenste kapje van de tomaten snijden en uithollen. Omkeren op een rooster zodat ze goed kunnen uitlekken en vervolgens binnenin kruiden met peper, zout, tijm en oregano. De tomatenpulp tot moes fruiten in boter met peper, zout, tijm en oregano. De uitgelekte tomaten in een beboterde vuurvaste schotel zetten, een beetje kaas op elke bodem strooien, een soeplepel gepelde Noordzeegarnalen toevoegen en er een ei in breken. Een weinig tomatenmoes op het ei scheppen en bestrooien met een beetje kaas. Het tomatenkapje erop leggen, bestrijken met gesmolten boter en in een op 180 graden voorverwarmde oven 12 tot 15 minuten laten bakken. De tomaten uit de schotel nemen en op een geroosterd sneetje brood schikken. Dit recept is opgegeven door: vifke :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 31.0
8.2002 :Fingerprint : 26450889,459713162,Kalorio