Vislasagna met broccoli, tuinkruiden en aardappelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm broccoli 600 gm aardappelen 6 sprietjes bieslook 1/2 bosjes peterselie 30 gm kervel 6 blaadjes basilicum 1 takje tijm 500 gm grietfilet 200 gm ham 200 ml room De in plakjes gesneden aardappelen en de broccoliroosjes apart pocheren in kokend gezouten water. Afgieten en laten uitlekken. De aardappelen en broccoli scikken in een beboterde ovenschotel met mootjes vis en fijngesneden hamreepjes. Elke laag bestrooien met gehakte tuinkruiden die zijn losgeklopt in room. Zo voortgaan tot alles opgebruikt is. GEdurende 20 minuten in een oven van 200°C en serveren Bron: Ann :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 15.01.2003 :Fingerprint : 26450889,459713164,Kalorio

Vislasagna met broccoli, tuinkruiden en aardappelen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vislasagna met broccoli, tuinkruiden en aardappelen
Bekijk recept
Vislasagna met broccoli, tuinkruiden en aardappele
0 min
Bekijk recept
Vislasagne Met Italiaans Olijvenbrood
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept