1 zakje stoneleeks (a 8 stuks) 1 hertenbiefstuk 1 wildzwijnbiefstuk 1 hazenrugfilet 3 eetlepel(s) olijfolie 1 bekertje slagroom (125 ml) 2 eetlepel(s) zaanse mosterd 1/2 theelepel(s) vloeibare honing 1 (zee)zout 1 (versgemalen) zwarte peper 4 satépennen 1 grillpan Bereiden: Onderkant van stoneleeks snijden. Voor garnering 2 stoneleeks in dunne schuine ringen snijden, rest schuin jn stukjes van ca. 3 cm snijden. Bjefstukjes elk in 8 blokjes snijden. Blokjes vlees om en om aan satépennen rijgen. In steelpan 1 eetlepel olje verhitten, stoneleek ca. 1 minuut zachtjes fruiten. slagroom erbij schenken, mosterd en honing erdoor roeren. Sragroommengsel aan de kook brengen en dan op laag vuur warmhouden. Grjllpan verhitten tot gloeiend heet- Vlees met rest van olie bestrijken en bestrooien met zout en peper. Vlees in 3-4 minuten rondom brujn en van binnen rosé grillen. Spiesjes op borden leggen. Saus ernaast schenken en garneren met ringetjes stoneleeks. Bereiden ca. 20 mjnuten Prijs p,p, €
4.
2
0. Bevat per eenpersoonsportie 290 kilocalorieën, eiwit 21 g, vet 22 g, koolhydraten 2 g Bron: Allerhande 12-2002 wijncategorie 7 Cotes du Rhone les Vendanges TIP Ook heerlijk met 'exotisch wild' zoals struisvogelbiefstuk of springboksteak. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :