1 grote ui fijngesneden 1 teen knoflook geperst 2 eetlepel(s) olie 600 gm winterwortels in stukjes 1 zure appel 1 1/2 eetlepel(s) korianderpoeder 1 liter kippenbouillon (van tablet) 1 pakje maggi soepenbinder mettuinkr; uiden 1 peper 1/2 deciliter friesche vlag goudbandkoffiemelk 4 eetlepel(s) grof gesneden koriander 1 staafmixer of keukenmachine Bak de ui en knoflook ñ 5 min. op zacht vuur in de olie. Voeg de wortels, appel en koriander-poeder toe en bak dit ñ 3 min. mee. Schenk de bouillon erbij, breng de soep aan de kook en laat hem 10-15 min zachtjes koken. Pureer de soep met de staafmixer. Bind de soep met de Soepenbinder volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje en laat de soep nog even koken. Breng op smaak met peper en roer de koffiemelk erdoor. Strooi de verse koriander erover.Voorbereiding : ñ 30 min. Recipe by Tip Culinair Converted by MM_Buster v