Bouillon met chinese paddestoelen en doperwten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

12 chinese paddestoelen 100 gm magere ham, in dunne reepjes gesne; den 1 1/4 liter krachtige runder- of wildbouillon 1 eetlepel(s) lichte sojasaus 1 theelepel(s) worscestershiresauce 200 gm doperwten, ongekookt, evt. diepvri; es 1 zout, witte peper uit de molen Snijd dunne reepjes van de uitgelekte paddestoelen en doe de onderste harde stukjes van de stelen weg. Doe alle ingredi‰nten in een hoge diepe kom of schaal en plaats deze in de magnetron. Controleer na 5 minuten op de hoogste stand even of de doperwten en de paddestoelen gaar genoeg zijn. Is dit het geval, schakel dan de magnetron uit en laat de kom 3 minuten afgedekt staan. Vindt u de paddestoelen en dop erwten dan nog te hard, kook ze dan nog 1-2 minuten op de middelte stand. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712948,Kalorio

Bouillon met chinese paddestoelen en doperwten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept