Aubergine-cheddarschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 aubergines 1 ei 1 zout 1 peper 100 ml arachide-olie 250 gm Cheddar 2 uien 1 eetlepel(s) sherry 1 blik gezeefde tomaten Verwarm de oven voor tot 180 øC. Snijd de aubergines in plakken van 1 cm. Klop het ei los met zout en peper. Haal de plakken aubergine er een voor een door. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de aubergineplakken met 3 tegelijk goudbruin, verhit steeds eerst wat olie. Snijd de Cheddar in plakjes. Stapel steeds 3 plakken aubergine op elkaar, leg op elke plak een plakje Cheddar. Zet de torentjes naast elkaar in een ovenschotel. Pel en snipper de uien. Roer ze met de sherry door de gezeefde tomaten. Voeg zout en peper naar smaak toe en schenk het mengsel rond de aubergines. Bak de schotel in de oven in ca. 20 minuten bruin en gaar. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712921,Kalorio

Aubergine-cheddarschotel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker


Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept