1 truffel 1 aardappel vastkokende 100 gm cantharel 1 liter kippenbouillon 800 ml room 4 eetlepel(s) mosterd 1 klont boter koude 4 takjes kervel verse 1 zout 1 peper 1 olijfolie ----BENODIGDE MATERIALEN---- 1 een staafmixer 1 een zeef 1 en een paar 1 voorverwarmde soepborden. De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar pocheren. De truffel schillen en de schilletjes terug doen in de bouillon. De cantharellen schoon borstelen. De steeltjes afsnijden en samen met de room bij de bouillon doen. Het geheel even laten doorkoken, tot er nog iets meer dan de helft is overgebleven. De soep met de staafmixer pureren, door zeef schenken en op smaak brengen met dijonmosterd, peper en zout. De aardappel in blokjes snijden en gaar koken. De cantharellen even opbakken in wat hete olie. De voorverwarmde soepborden in het midden garneren met warme aardappel en cantharellen. De truffelplakjes hier tegen aan zetten. De soep met de koude boter opkloppen en in de borden scheppen. De mosterdsoep met een takje kervel garneren en direct serveren. Recipe by Mistermail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :