Cashewnotensoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 stengels bleekselderij 100 g ongezouten cashewnoten 35 g boter 25 g bloem 2 kruidenbouillontabletten 1 bekertje slagroom (125 ml) 125 ml droge witte wijn zout peper 1/2 zakje verse bieslook (à 25 g) Bleekselderij schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Cashewnoten in keukenmachine fijnmalen. In (soep)pan boter smelten. Bleekselderij (op 2 eetlepels na) ca. 3 minuten zachtjes roerbakken. Bloem en gemalen noten erover strooien en geheel al roerend nog ca. 2 minuten zachtjes bakken. Bouillontabletten erboven verkruimelen, 8 dl water toevoegen. Soep aan de kook brengen en ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Slagroom, wijn en achtergehouden bleekselderij door soep roeren. Soep nog 1 minuut verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Soep in vier diepe borden scheppen en bieslook erboven fijnknippen. Lekker met geroosterd witbrood.

Cashewnotensoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Cashewnotensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cashewnotensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Cashewnotensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Cashewnotensoep
0 min
Bekijk recept

Cashewnotensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cashewnotensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Cashewnotensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Cashewnotensoep
0 min
Bekijk recept