Groentetempura

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

diverse groenten 1 ei 75 g bloem zout 1 1/2 deciliter ijskoud water frituurolie (bijvoorbeeld zonnebloe; molie) sojasaus Was de groenten (venkel, broccoli, courgette, paprika, takjes peterselie en snijd ze in plakken of repen. Splits het ei. Roer een beslag van bloem, zout, eidooier en water. Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig door het beslag. Gebruik het beslag direct, laat het niet staan. Haal de groenten en de peterselie door het beslag en frituur ze krokant in de hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer met sojasaus. voedingswaarde : 350 kcal p.p.

Groentetempura is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Groentetempura met wasabimayo
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Groentetempura met sojasaus
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groententempura met cajundip
30 min
Bekijk recept
Oosterse hotpot met tempura van scampi's
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentetempura met wasabimayo
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Groentetempura met sojasaus
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groententempura met cajundip
30 min
Bekijk recept
Oosterse hotpot met tempura van scampi's
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept