2 rijpe avocado's 1 sap van 1 citroen 200 ml crème fraîche 400 ml visbouillon 1 zout 1 versgemalen peper 1/2 krop ijsbergsla 1 bosje verse citroenmelisse 1 citroen 150 gm hollandse garnalen 100 gm ma‹skorrels Schil de avocado's, halveer ze en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukken en pureer deze met het citroensap in de keukenmachine. Klop de crème fraîche en de visbouillon erdoor en breng op smaak met zout en peper. Zet de soep tot gebruik koel weg. Snijd intussen de ijsbergsla in fijne reepjes, was de citroenmelisse en hak deze fijn (houd 4 blaadjes apart). Snijd de citroen in dunne plakjes. Meng in een kom de garnalen, de ijsbergsla, de ma‹skorrels en de citroenmelisse door elkaar en schep een bergje in het midden van 4 diepe borden. Schenk hierover de koude avocadosoep en garneer met een plakje citroen en een blaadje citroenmelisse. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :