200 g kipfilet zout peper 2 theelepels kerriepoeder (mild) 1 mango (niet te rijp) 100 g champignons 30 g boter of margarine 4 shoarmabroodjes 2 bekertjes zure room Kipfilet onder koud stromend water afspoelen en met keukenpapier droogdeppen. In reepjes snijden en aan alle kanten bestrooien met zout, peper en kerriepoeder. Mango dun schillen en direct van de pit af in plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. Champignons met keukenpapier schoonvegen en in plakjes snijden. In een koekenpan boter of margarine verhitten. Al omscheppend de kip in ca. 2 minuten rondom bruinbakken. Champignons toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken, af en toe omscheppen. Kip-champignonmengsel uit de pan scheppen en laten afkoelen. Intussen de zure room losroeren. Mangoreepjes en zure room door het kipmengsel mengen. Op smaak afmaken met zout en peper. Oven voorverwarmen op 175°C of gasstand
3. Op het rooster in het midden van de oven de shoarmabroodjes warm en lichtbruin laten worden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Broodjes uit de oven nemen, voorzichtig open snijden en elk broodje vullen met ¼ van de kipsalade. Over 4 bodjes verdelen en direct opdienen.
Shoarmabroodjes gevuld met mango-kipsalade is een recept van De Virtuele Keuken