Bloemkoolsoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/4 bloemkool zout 1 l magere bouillon 25 gr tapioca 1 eetl kervel 1. Snijd de roosjes van de bloemkool. was ze en kook ze dan ca. 10 minuten in water met een beetje zout.

2. Kook ondertussen ook de bouillon, strooi de tapioca erin en laat ze samen enkele minuten doorkoken.

3. Giet de bloemkoolroosjes af. Vul de soep met de groente.

4. Garneer de blanke bloemkoolsoep met de kervelblaadjes. Variatie: ipv tapioca kunt u ook rijst of miehoen gebruiken.

Bloemkoolsoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met Gorgonzola
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met blue stilton
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met Gorgonzola
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met blue stilton
15 min Voorgerecht
Bekijk recept