Bloemkoolsoep 2

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 small bloemkool 1 1/2 liter kookwater van bloemkool zo nodig; aanlengen met water 1 bouillon 1 small selderij 2 aardappelen 1 ui 50 gm vetstof 50 gm peterselie 1 de tuiltjes van de gare bloemkool 1 peper, zout, kruidentuiltje Kook de bloemkool. Reinig de selderij en de ui, was ze en snijd ze in stukken. Verhit de vetstof en fruit hierin de fijngesneden ui en selderij. Schil, was en snijd de aardappelen in stukken. Houd de tuiltjes van de gare bloemkool opzij. Doe de groenten en het kruidentuiltje in het kookwater (eventueel met de bouillon), breng aan de kook en laat gaar koken. Verwijder het kruidentuiltje. Pureer de soep of mix haar en breng op smaak met peper en zout. Voeg voor het opdienen de gare bloemkoolroosjes en de gehakte peterselie toe. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712940,Kalorio

Bloemkoolsoep 2 is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met Gorgonzola
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met blue stilton
15 min Voorgerecht
Bekijk recept