Champignonsoep Met Kerrie 2

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 liter ontvette kippenbouillon 250 g champignons 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel margarine 3 eetlepels halfvolle melk 1 kleine ui peper zout
Voorbereiding
Snipper de ui. Was de champignons en snij ze fijn. Verhit de margarine in een braadpan en fruit hierin gedurende circa 10 minuten de ui en de champignons. Voeg het kerriepoeder en de bouillon toe en laat dit circa 10 minuten doorkoken. Warm de melk even apart op en voeg deze al roerende langzaam toe. Breng de soep op smaak met peper en zout.

Champignonsoep Met Kerrie 2 is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept