2 rijpe peren (doyenné du comice) 1 eetlepel(s) citroensap 1 bakje geraspte bietjes (250 g, ah) 1 zakje walnoten (65 g, baukje) 1 zakje veldsla met bietjes (75 g, a; h) 1 portie perendressing (zie recept) 1 ronde ring doorsnede ca. 6 cm Bereiden: Peren schillen, klokhuizen verwijderen en in partjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Geraspte bietjes in vergiet goed laten uitlekken. Walnoten fijnhakken. B Veldsla over vier borden verdelen. Ring in midden zetten en vullen met biet. Ring verwijderen. Dressing over torentje en salade spren-kelen. Gameren met partjes peer en walnoten. Bereiden: ca. W minuten Prijs p.p.: f 3,75, € 1,70 Bevat per eenpersoonsportie: 275 kilocalorieên eiwit 4 g-vet 23 gkoolhydraten 15 g Wïjncategorie: 4 Moselland Graacher Himmelreich Riesling Bron: allerhande 11-2001 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :