500 g (baby) paksoi 200 g kerstomaatjes 400 g rauwe gepelde gamba´s conimex woksaus five spice conimex wok olie 1,5 l visbouillon (van 3 tabletten) 0,5 pak conimex wok noedels conimex gebakken uitjesVoorbereiding Was en snijd de paksoi in repen (van baby paksoi hoeven de blaadjes alleen maar losgehaald te worden, die kunnen verder heel blijven.) Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een klein scheutje olie toe en wok de gamba´s met de kerstomaatjes 2 minuten. Voeg 8 eetlepels woksaus toe en wok nog 1 minuut. Voeg 1,5 l water en de bouillontabletten toe. Roer tot de tabletten zijn opgelost. Voeg als de bouillon kookt de paksoi en de woknoedels toe en kook ze 2 minuten. Voeg naar smaak woksaus toe, schep de noedelsoep in kommen en strooi er wat gebakken uitjes over.
Five Spice Noedelsoep Met Garnalen En Paksoi (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken