Five Spice Noedelsoep Met Garnalen En Paksoi (Foto)

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 g (baby) paksoi 200 g kerstomaatjes 400 g rauwe gepelde gamba´s conimex woksaus five spice conimex wok olie 1,5 l visbouillon (van 3 tabletten) 0,5 pak conimex wok noedels conimex gebakken uitjes
Voorbereiding
Was en snijd de paksoi in repen (van baby paksoi hoeven de blaadjes alleen maar losgehaald te worden, die kunnen verder heel blijven.) Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een klein scheutje olie toe en wok de gamba´s met de kerstomaatjes 2 minuten. Voeg 8 eetlepels woksaus toe en wok nog 1 minuut. Voeg 1,5 l water en de bouillontabletten toe. Roer tot de tabletten zijn opgelost. Voeg als de bouillon kookt de paksoi en de woknoedels toe en kook ze 2 minuten. Voeg naar smaak woksaus toe, schep de noedelsoep in kommen en strooi er wat gebakken uitjes over.

Five Spice Noedelsoep Met Garnalen En Paksoi (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gele rijst met kip en komkommersalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse noedelsoep met sesam-spekreepjes
30 min-
Bekijk recept
Five miner’s stew - Rundsragout met wortelen en pastinaak
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kantonese kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept