Aardappel-doperwtensoep met crème fraîche.

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm aardappelen 750 ml groentebouillon 250 gm diepvriesdoperwten 100 ml crème fraîche 1 zout 1 peper ----VOOR GARNERING---- 1 kervel 1 bieslook 1 waterkers ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 0

6.0;



9.02 500 gram aardappelen in stukken snijden en in 7 1/2 dl groentebouillon 20 minuten koken. 250 gram diepvriesdoperwten laatste 5 minuten meekoken. Soep pureren en zeven. Soep weer aan de kook brengen. 1 dl crème fraîche toevoegen en soep op smaak brengen met zout en peper. Soep over borden verdelen en in elk bord 1 eetlepel crème fraîche scheppen. Garneren met bieslook, kervel en waterkers.
Voorbereiding
stijd: +- 45 minuten Bron: Nynke v.d. Kooi :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 0

6.0



9.02 von :Letzte Aender. : 3

0.1

0.2002 :Fingerprint : 26450889,459712898,Kalorio

Aardappel-doperwtensoep met crème fraîche. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oranje nachos
20 min -
Bekijk recept
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met krokante salami en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept