1 bl tomaatblokjes (400 gr) 1 1/2 eetlepel(s) gefruite uitjes 1 groene paprika in heel kleine blok; jes 1 theelepel(s) cajunkruiden 1 ms cayennepeper 1 eetlepel(s) grove franse mosterd 1 theelepel(s) worcesters 1 theelepel(s) Tabasco 4 lente-uitjes in ringen 2 teentjes knoflook 100 gm plakjes rookvlees in reepjes 300 deciliter kippebouillon (tablet) 1 blikje rode bonen, uitgelekt (uitl; ekgewicht 280 gr) 1 eetlepel(s) fijngehakte bleekselderij 1 verse koriander Laat de tomatenblokjes uitlekken, vang het vocht op. Laat het tomatenvocht met de uitjes, paprika, kruiden, mosterd, worcestershiresauce en Tabasco op zacht vuur in 10-15 minuten tot een dikke saus inkoken. Voeg de lente-ui, de uitgeperste knoflook en het rookvlees toe en kook die ca. 3 minuten zachtjes mee. Verwarm de bouillon en voeg die met de bonen en de tomaatblokjes aan het mengsel toe. Warm alles goed door. Verdeel de soep over de borden en bestrooi met de bleekselderij, koriander en lente-ui. serveer de soep met matzes en een lekkere knapperige salade van kleine blokjes komkommer (zonder zaadjes) gemengd met bieslook. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :