Caldo verde (groene soep)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 liter bouillon of water met bouillonblok; jes 1 eetlepel(s) olijfolie 2 geschilde aardappelen 1 enige boerenkoolbladeren (gestroop; te boerenkool dus) 1 peper 1 zout ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 01.0;



4.02 Vindt u nu het idee boerenkool-in-soep, zeer ongewoon, dan kunt u een mengsel van fijngehakte peterselie, selderij en kervel nemen, of spinazie, maar het “Portugeseö is er dan bij verdwenen! Vul een pan met de bouillon, breng deze aan de kook. Laat er dan met een heel dun straaltje, langs de rand van de pan de olie in lopen. Rasp de aardappelen boven de pan in de kokende bouillon, en kook dit raspel gaar. Hak onderwijl de gewassen boerenkoolbladeren heel fijn en doe er 2 à 3 eetlepels van in de soep. Laat deze 2 à 3 minuten doorkoken. Dien de soep dan onmiddellijk op. bron : Het internationaal kookboekje / Heleen A. M. Halverhout :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0



4.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450889,459712959,Kalorio

Caldo verde (groene soep) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caldo Verde
30-60 min -
Bekijk recept
Caldo A La Reina
30-60 min -
Bekijk recept
Arroz Caldo
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept