25 gm boter 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2 theelepel(s) paprikapoeder 750 gm geschilde en in blokjes gesneden a; ardappelen 750 visbouillon of water 200 melk 150 gm geraspte belegen kaas 250 gm gepelde garnalen 1 zout, peper 750 gm in blokjes gesneden schelvis- of k; abeljauwf 4 centiliter bloem 50 olijf- of zonnebloemolie Verhit de boter in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui 3 minuten. Roer de bloem door het uimengsel. Voeg de blokjes aardappel en de visbouillon of het water toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat alles onder nu en dan doorroeren ca. 20 minuten zachtjes koken tot de blokjes aardappel volkomen gaar zijn. Roer de melk, de geraspte kaas en de garnalen door de soep. Maak de soep op smaak met wat zout en peper en laat hhaar nog 10 minuten zachtjes koken. Bak intussen de visblokjes. Bestrooi de blokjes vis met wat zout en peper en wentel ze door de bloem. Verhit de olie in een koekepan, bak hierin de visblokjes rondom lichtbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken. Roer de blokjes gebakken vis voorzichtig door de soep en laat alles door en door warm worden. Serveer deze dikke, gebonden soep als complete maaltijd. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :